Ημερομηνίες Περιοδείας

Σάββατο 27/6: ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Θέατρο ΕΗΜ (Φρόντζου)
Δευτέρα 29/6: ΠΑΤΡΑ, «Φάρος εν Πάτραις»

Παρασκευή 3/7: ΑΡΙΔΑΙΑ, Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας
Τρίτη 7/7: ΛΕΥΚΩΣΙΑ, Τάφρος
Πέμπτη 9/7: ΛΕΜΕΣΟΣ – Κηποθέατρο Λεμεσού
Δευτέρα 13/7: ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Βεάκειο
Τετάρτη 15/7: ΧΑΚΙΔΑ, Γήπεδο
Παρασκευή 17/7: ΚΕΡΚΥΡΑ, Κάστρο
Δευτέρα 20/7: ΚΡΗΤΗ, Γαλιά
Παρασκευή 24/7: ΑΛΜΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ
Πέμπτη 30/7: ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, Λύκειο Φηρών

Σάββατο 8/8: ΛΕΥΚΑΔΑ, Πνευματικό Κέντρο
Κυριακή 9/8: ΕΡΜΙΟΝΗ
Δευτέρα 10/8: ΣΠΑΡΤΗ, Σαϊνοπούλειο
Τετάρτη 12/8: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, Τρενοτεχνείο
Σάββατο 15/8: ΣΥΡΟΣ
Παρασκευή 28/8: ΚΥΠΡΟΣ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, Nicosia Beer Festival
Δευτέρα 31/8: ΛΑΡΙΣΑ, Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Τρίτη 1/9: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Θέατρο Δάσους
Τετάρτη 2/9: ΒΕΡΟΙΑ, Θέατρο Μελίνα Μερκούρη
Δευτέρα 7/9: ΑΘΗΝΑ, Θέατρο Βράχων
Τετάρτη 9/9: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Τεχνόπολη

Δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, από τους σημαντικότερους της Ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και έρχονται να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει πριν χρόνια με ένα μοίρασμα που τους έλειψε επί σκηνής , όπως έχει λείψει και σ’ εμάς ο μοναδικός τους τρόπος να μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους χαρίζοντας μας αξέχαστες στιγμές και απρόσμενες εκπλήξεις!

Ξέρουμε καλά πως οι δυο τους δε θα μας αφήσουν λεπτό να βαρεθούμε! Ο μοναδικός τους τρόπος να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό, η ευκολία τους να φλερτάρουν με το διαφορετικό και να «αναγεννούν» αγαπημένα τραγούδια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος είναι τα συστατικά για την εκρηκτική τους συνεύρεση.

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ: η μακρόχρονη πορεία τους, τους έχει εξοπλίσει με πολύτιμα και ανεξάντλητα εφόδια, για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα. Σε αυτό το υλικό έχουν να προσθέσουν και κάτι νέο, αφού και οι δυο τους έχουν από έναν καινούριο δίσκο, που κυκλοφόρησε στο τέλος της χρονιάς που μόλις έφυγε. Ο Λαυρέντης έχει μαζί του μια.. «Τρύπα στον καιρό.. κύριε Μάνο», με δεκατρία ολοκαίνουρια τραγούδια και πολύτιμες συνεργασίες, όπως εκείνη του Μάνου Ελευθερίου και ο Γιάννης θα μας τραγουδήσει πως.. «ό,τι θυμάσαι, δεν πεθαίνει», μέσα από τη ματιά του Θάνου Μικρούτσικου και του Οδυσσέα Ιωάννου σε έντεκα καινούρια τραγούδια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ: Η συνάντηση αυτή «έτσι κι αλλιώς» θα είναι το «εφάπαξ» μας για το φετινό καλοκαίρι 2015!

Μαζί τους επί σκηνής οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τυμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα).

Τους φωτισμούς θα επιμεληθεί ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης