• ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ /11.11.2014
 • ΕΙΔΟΣ /Pop
 • ΕΤΑΙΡΙΑ /The Sound Of Everything Records Ltd
 • FORMAT /Digital / CD

Tracklist

 1. Are We Grateful
 2. While the Years Are Passing By
 3. I’m Losing It All
 4. Where Are You Now (Hey Hey)
 5. In Silence
 6. Unspoken Feelings
 7. Round and Round
 8. At the End of Time

Λίγα λόγια

Η NAYRA (Πηγή Κωνσταντίνου) μετά από συνεργασίες με διάφορους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Craig Walker (πρώην frontman των Archive) και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, οι οποίοι έχουν τραγουδήσει στίχους της, αλλά και τη συνεργασία της με τον αναγνωρισμένο Έλληνα σκηνοθέτη Νίκο Περάκη, στα soundtracks διαφόρων ταινιών, μας παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό μουσικό project, σε στίχους και μουσική της ίδιας.

To debut single “While the years are passing by”, κυκλοφόρησε ψηφιακά στα τέλη του 2013. Το καλοκαίρι του 2014, η Nayra παρουσιάσε το δεύτερο single της με τίτλο “Where Are You Now (Hey Hey)” σε στίχους και μουσική της ίδιας και παραγωγή του Ηρακλή Αναστασιάδη (GAD., Solifer, Dark En Ciel).

Στις 11 Νοεμβρίου η Nayra κυκλοφόρησε το ολοκληρωμένο album της με τίτλο “8-Track” το οποίο κυκλοφορεί από το πολυσυλλεκτικό label The Sound Of Everything. 8 δικά της τραγούδια ερμηνευμένα από την ίδια αναδεικνύουν έναν ήχο προσωπικό που δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα “είδη” και “κατηγορίες”, κινείται με άνεση και μελωδικότητα από μελαγχολικούς (downtempo) ηλεκτρονικούς ήχους σε πιο έντονες pop/rock γραμμές που τονίζουν τον ιδιαίτερο και “αιχμηρό” της στίχο.