• ΛΕΥΚΩΣΙΑ /Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 - Σκαλί Αγλαντζιάς
  • ΛΕΜΕΣΟΣ /Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 - Κηποθέατρο Λεμεσού
Μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες Καλλιτέχνιδες που, με τη χαρακτηριστική ζεστή φωνή της, είναι σαν να μας έρχεται από τα παλιά, θα βρίσκεται στη ΣΟΥΗΔΙΑ για δυο παραστάσεις: στη Στοκχόλμη, το Σαββάτο 1 Οκτωβρίου και στο Γκέτεμποργκ την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 και στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ για δύο ακόμη παραστάσεις, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Ρούσελχάιμ και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Ντίσελντορφ.

Πρώτη της στάση η Λευκωσία, στο Σκαλί Αγλαντζιάς, την Πέμπτη 21 Ιουλίου και δεύτερη το Κηποθέατρο Λεμεσού, την Παρασκευή 22 Ιουλίου.

Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά της Ελεωνόρας με τίτλο «Μ’ αγαπούσες κι άνθιζε», σε μουσική του Μίνου Μάτσα και στίχους της Ελένης Φωτάκη και του Μίνου Μάτσα κυκλοφόρησε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Έτσι, μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις του περασμένου χειμώνα στην Αθήνα με την ανατρεπτική της σύμπραξη με τη Φωτεινή Βελεσιώτου και την άνοδό τους στη Θεσσαλονίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει ετοιμάσει για την Κύπρο ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, που χωρά, πέρα από τα νέα της τραγούδια, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και τα νεανικά μελωδικά βιώματά της. Η παρουσία της, όπως πάντα, εκρηκτική!

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου, στο Σκαλί Αγλαντζιάς και την Παρασκευή 22 Ιουλίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα μας συναντήσει πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.
Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: κιθάρες, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα, Γιάννης Οικονομίδης: πνευστά.

Σχεδιασμός Ήχου: Αργύρης Λιανός, Brian Coon
Φωτισμοί: Βασίλης Καραμούζης
Οργάνωση παραγωγής:
MENTA ART EVENTS / www.menta3.com • τηλ 2108617577 • info@menta3.com