• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ /7 Ιουλίου 2023
  • ΩΡΑ /21:00
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ /Βίλλα Ζωγράφου

Ο Vassilikos παρουσιάζει το νέο του project The Grand Duet. Μια ιδέα που γεννήθηκε πριν την καραντίνα και υλοποιήθηκε μετά από αυτή, με όλη την ενέργεια και το πάθος που ακολουθεί τον καιρό της απομόνωσης.

O Γιώργος Τριανταφύλλου–το δεύτερο μέλος του Grand Duet – είναι το απόλυτο ταίριασμα σε αυτό το μουσικό σχήμα, ενώ ο υπολογιστής συμπληρώνει σε backing track έναν ήχο γεμάτο, που δημιουργεί την εμπειρία της ολοκληρωμένης μπάντας. Το setlist περιλαμβάνει αγαπημένα κομμάτια των Raining Pleasure έτσι όπως τα θυμόμαστε, αλλά και κάποια με αλλαγμένο ήχο σε μια σύγχρονη εκτέλεσή τους.

Ακολουθούν οι διασκευές σε εμβληματικά τραγούδια από το album Vintage (2009),κάποιες σε studio εκτελέσεις και κάποιες σε μια διαφορετική εκδοχή τους –  το You are my destiny και I who have nothing γεμίζουν με τον ήχο τους τον αέρα –ενώ φυσικά δε λείπουν οι αναφορές στο Sunday Cloudy Sunday (2013) με διασκευές του Βασίλη Τσιτσάνη που φέρνουν τον δικό τους ανατρεπτικό χαρακτήρα στο live. Το Amazing Grey, που κυκλοφόρησε το 2019, έχει τη δική του θέση στις εμφανίσεις του Vassilikos «The GrandDuet» δημιουργώντας μια pop ατμόσφαιρα με σκοτεινά υποστρώματα και στίχους που θέλεις να τραγουδάς.

Όλα τα κομμάτια είναι μιξαρισμένα ειδικά για το project και το αποτέλεσμα είναι τόσο δεμένο που σε κρατάει μαγνητισμένο στους ήχους, από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Αν, μάλιστα, κλείσεις τα ματιά θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι μπροστά από μια full band που παίζει όλα τα όργανα. To μουσικό project του Vassilikos «TheGrandDuet», που μοιράζεται με τον Γιώργο Τριανταφύλλου είναι μια δυνατή εμπειρία που σε κάνει να θυμηθείς την αυθεντική χαρά του live concert.

Vassilikos: φωνή, κιθάρες, μπάσο, πλήκτρα
Γιώργος Τριανταφύλλου: κιθάρες, πλήκτρα
Παραγωγή: Menta Art Events