• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ /Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020
 • ΩΡΑ /20:30
 • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΠάρκο «Σταύρος Νιάρχος» - Θόλος
 • ΕΙΣΟΔΟΣ /10€ και 5€ (μειωμένο)
 • ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ /Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 30/06 στις 09.00. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει από 1 έως 4 θέσεις.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

 • ηλεκτρονικά στο snfcc.org
 • ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services: www.ticketservices.gr
 • Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ταμείο ΕΛΣ)
 • εκδοτήριο: Ticket Services (Πανεπιστημίου 39)
 • τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)
 • Μειωμένα εισιτήρια των 5€ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας.
 • Η προαγορά εισιτηρίων, είτε ηλεκτρονικά είτε από τα ταμεία της Ticket Services και της ΕΛΣ, είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων στον χώρο της συναυλίας. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.
 • Οι κάτοχοι μειωμένου εισιτηρίου την ημέρα της συναυλίας θα πρέπει να επιδείξουν ταυτότητα και το απαραίτητο δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας, κάρτα πολυτέκνου, έγγραφο πιστοποίησης αναπηρίας, λογαριασμός ΔΕΚΟ για κατοίκους Καλλιθέας).

Πρόκειται για ένα «διαφορετικό live», με τραγούδια από την εποχή των Raining Pleasure και των διασκευών του Vintage, έως το τελευταίο πρόσφατο προσωπικό του άλμπουμ.

Τραγούδια, τα οποία θα συνθέσουν ένα κολάζ, που θα παρουσιαστεί σαν μια καινούργια ενιαία μουσική ιστορία, μέσα από τις ενορχηστρώσεις του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου και τη συμμετοχή των πνευστών οργάνων του Ventus Ensemble.

Ο Vassilikos, συνθέτης και στιχουργός των Raining Pleasure, μετά από το χρυσό Vintage και το εξαιρετικά τολμηρό Sunday Cloudy Sunday σε διασκευές της μουσικής το Βασίλη Τσιτσάνη, αλλά και το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ Amazing Grey,  το οποίο μας παρουσίασε τον περασμένο Απρίλιο, επιστρέφει με αυτό το καινούργιο πρότζεκτ, που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο των καλοκαιρινών συναυλιών του 2020. Είναι η πρώτη φορά που ο Vassilikos εμπιστεύεται τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών του σε κάποιον άλλον και μάλιστα σε μία πολύ ιδιαίτερα ενορχήστρωση, που θα μας ταξιδεύει από το ένα κομμάτι στο άλλο, χωρίς παύση!

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, συνθέτης, πιανίστας και ενορχηστρωτής, είναι ένας από τους πιο δραστήριους μουσικούς της εγχώριας δισκογραφίας, μετρώντας δεκάδες επιτυχημένες συνεργασίες με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες, από το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι έως και alternative, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική.

Το ντεμπούτο του έγινε το 2016 με την κυκλοφορία του έργου του «Circular Argument» από την “Decca Classics”. Έργα του έχουν παρουσιαστεί ζωντανά στην Αμερική, την Ιαπωνία, την Ελβετία, την Πορτογαλία, τη Χιλή και την Ελλάδα.

Τα μέλη του Ventus Ensemble έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς μουσική για τα ξύλινα και χάλκινα πνευστά, έχοντας ήδη εντυπωσιάσει με τον ιδιαίτερο ήχο και τις προσεκτικά επιλεγμένες τους ερμηνείες σε μεγάλες αίθουσες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο ξεχωριστός τρόπος προσέγγισής τους στην μουσική τους καθιστά ένα από τα σημαντικότερα σύνολα πνευστών τόσο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Vassilikos: Τραγούδι
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: Ενορχηστρώσεις – Πιάνο
Δημήτρης Γκόγκας: Τρομπέτα
Φάνης Βερνίκος: Τρομπέτα
Γιάννης Γούναρης: Γαλλικό Κόρνο
Σπύρος Βέργης: Τρομπόνι
Μενέλαος Μωραϊτης: Τούμπα
Γιώργος Βουδαντάς: Επιμέλεια ήχου

Επιμέλεια Παραγωγής: Menta ART Events

Η σειρά #snfccAtHome: music πραγματοποιείται με τα μεγαλύτερα δυνατά μέτρα ασφαλείας, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την υγεία των συνεργατών και των εργαζομένων του ΚΠΙΣΝ.

Η εκδήλωση εντάσσεται στη δωρεά του Stavros Niarchos Foundation. Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια οικονομική του ευρωστία.

Η δυνατότητα παρακολούθησης της συναυλίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου, ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τη συναυλία διαδικτυακά σε αυτήν τη σελίδα, στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube, την Πέμπτη 02/07 στις 21.00.

Για την ασφάλειά σας είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας κατά την είσοδο και έξοδό σας από τον χώρο της συναυλίας.