• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ /Παρασκευή 15 Απριλίου 2022
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ /Σταυρός του Νότου Club
  • ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ /21:30
  • ΕΝΑΡΞΗ /22:00
  • ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ /Γενική είσοδος 13€

Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι συστάσεις της πολιτείας

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Μυρτώ Βασιλείου, επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου, για να γιορτάσει μαζί μας την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού από τον επερχόμενο δίσκο της, το «Μυθιστόρημα» σε μουσική Κώστα Τσίρκα και στίχους Νάντιας Δουλαβέρα.

Πριν από λίγο καιρό, σε μία πολύ ξεχωριστή βραδιά, μοιράστηκε για πρώτη φορά μαζί μας ζωντανά το νέο της τραγούδι. Ο ενθουσιασμός της και ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν τόσο μεγάλος και η ενέργεια της βραδιάς τόσο δυνατή, που  αποφάσισε να ανανεώσει το ραντεβού της στον ίδιο χώρο για την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Μαζί με τον συνθέτη Κώστα Τσίρκα, θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με σημείο αναφοράς τον ήχο του επερχόμενου δίσκου της, αλλά κα πολλά παλιότερα αγαπημένα τραγούδια όπως “Το Καταφύγιο”, “Το Μέσα μου Φως” και την “Ανοιξιάτικη Μέρα”, αλλά και τη “Φυλακή της Αντιγόνης” σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου, καθώς και διασκευές σημαντικών δημιουργών όπως ο Μ. Χατζιδάκις, ο Μ. Λοΐζος, η Λ. Νικολακοπούλου κι ο Φ. Δεληβοριάς, σε τραγούδια κλασικά κι αγαπημένα, προσεγγίζοντας τα με μια εντελώς διαφορετική, ηχητικά, μορφή.

Στο πλευρό τους ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος που επιμελείται ενορχηστρωτικά την παράσταση αυτή, ενώνοντας δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. Τον μοντέρνο (με τα ποπ και ηλεκτρονικά στοιχεία) με τον λαϊκό/παραδοσιακό.

Συντελεστές

Κώστας Τσίρκας: Καλλιτεχνική Επιμέλεια / κιθάρα
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχηστρώσεις / πλήκτρα
Δημήτρης Στασινός: κιθάρες
Γιώργος Μπουλντής: μπάσο
Σωτήρης Μαυρονάσιος: τύμπανα
Νίκος Βέλλης: μπουζούκι / λάφτα

Φωτογραφία/ArtWork: Φίλιππος Παλληκαράς
Makeup/Styling: Ειρήνη Αναργύρου
Μακέτα Αφίσας:
Maturin Design Studio