ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ONLINE

  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ /Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020
  • ΩΡΑ /21:00
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ /Σταυρός του Νότου CLUB
  • ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ /Προπώληση: 16€ - για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων - Προπώληση: 19€ / Ταμείο: 22€

Ο Σουηδός «one-man band» Bror Gunnar Jansson έρχεται την Πέμπτη 5 Μαρτίου στο Club του Σταυρού του Νότου για να εξαπολύσει στο ελληνικό κοινό το εκρηκτικό υβρίδιο από μουσικές που ενώνουν τη γκαράζ ροκ, τα μπλουζ, την κάουντρι και την αμερικάνικη folk.

O Σουηδός φαινόμενο έχει κατακτήσει ήδη το κοινό της Γαλλίας και της Γερμανίας. Τα άλμπουμ του επιλέχθηκαν δύο φορές ως «Άλμπουμ της εβδομάδας» από το τηλεοπτικό κανάλι Canal+, έλαβαν διθυραμβικές κριτικές από το περιοδικό «Rolling Stone», το γαλλικό «ELLE», το ραδιοφωνικό δίκτυο «France Inter» και πολλά ακόμη.

Ο Bror Gunnar Jansson ήταν κομμάτι του θαυμαστού κόσμου της μουσικής πριν ακόμη γεννηθεί, αφού στις φλέβες του κυλά αίμα μουσικών τέταρτης γενιάς! Ο πατέρας του είναι δημοφιλής μπασίστας και έχει περιοδεύσει με θρύλους της jazz μουσικής, όπως οι Chet Baker, Toots Thielemans και Dexter Gordon.

Ο Bror Gunnar Jansson μεγάλωσε έχοντας τη μουσική ως φυσικό συστατικό της καθημερινής του ζωής. Όπως δηλώνει ο ίδιος, τον ενδιαφέρει η πολυμορφία στη μουσική, δεν φοβάται τους πειραματισμούς και δεν υποτιμά ποτέ το κοινό του. Του αρέσει να αναμιγνύει διαφορετικά μουσικά ήδη, ήχους, και εικόνες, κάτι που θα απολαύσουμε στη μοναδική του εμφάνιση στην Αθήνα, στο Club του Σταυρού του Νότου, όπου θα μας παρουσιάσει μια επιλογή τραγουδιών από τα προσωπικά άλμπουμ του.

Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ: «s/t»(2012), «Moan Snake Moan» (2014), «And the Great Unknown Part I & II» (2017), «They Found My Body In A Bag» (2019).

«Εντυπωσιακός, μαγευτικός, ενοχλητικός και… τρομερός!» – www.gaesteliste.de

«Είναι λες και ο θρυλικός John Lee Hooker αναστήθηκε από τους νεκρούς — η φωνή και ο ήχος του Bror Gunnar Jansson σε ξεσηκώνουν» – www.likehifi.de

«Αριστούργημα», «Μια ιδιοφυΐα των blues κατεβαίνει από τον Βορά» -Journal du Sud fribourgeois La Gruyère

«Ο Bror Gunnar Jansson θα μπορούσε να είναι το διαβολικό alter ego του Johnny Cash» N-Joy, NDR

Follow Bror Gunnar Jansson