• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ /Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ /Ανοιχτό Αμφιθέατρο ΤΕΙ Σερρών
  • ΕΝΑΡΞΗ /21:00
  • ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ / Προπώληση: 13,00€ / Ταμείο: 15,00€
  • ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ /• Café Mikel • ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΕΡΡΩΝ • Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» • Ψητοπωλείο «Ο Καλύτερος»

Οι δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες συνεχίζουν την επί σκηνής συνεργασία τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο το φετινό καλοκαίρι.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι από τους πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού. Φέτος, ξανασυναντήθηκαν επί σκηνής μετά από μία εικοσαετία και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και από τραγούδια που αγαπούν και μας έκαναν να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο από τις ερμηνείες τους. Απ’ το «Δυνατά» και της «Καληνύχτας τα φιλιά» ως το «Κάθε φορά» και το «Εφάπαξ», από το «Μένω εκτός» ως την «Αλεξάνδρεια» και με αναφορές σε κλασσικά λαϊκά τραγούδια όπως τα «Θέλω κοντά σου να μείνω», «Πρώτη φορά», «Μη μου ξαναφύγεις πια μάγκα μου» και τα «Μαύρα μάτια σου» ως το «Κόκκινο φουστάνι» και τη «Χάντρα θαλασσιά», η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας έμπλεξαν τραγούδια και διαθέσεις και παρέσυραν μαζί τους το κοινό που κάθε βραδιά γινόταν μαζί τους μια μεγάλη χορωδία.

Η παράστασή τους ξεχώρισε όπως ήταν αναμενόμενο και δικαίως χαρακτηρίστηκε η “παράσταση της χρονιάς”, με τον κόσμο να φεύγει πλήρης μετά από κάθε live έχοντας συγκινηθεί, εκτονωθεί, χορέψει και τραγουδήσει μαζί με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Το ντουέτο τους με τίτλο “Δυο ζωές” σε μουσική Γιώργου Καραδήμου και στίχους Λήδας Ρουμάνη (γράφτηκε με αφορμή τη συνεργασία τους) βρίσκεται στην κορυφή των playlist των ραδιοφώνων της χώρας από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ: θα τους απολαύσουμε σε μία μοναδική συναυλία στις Σέρρες, στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο ΤΕΙ Σερρών, τη Δευτέρα 10 Ιουνίουστις 21:00.

Μαζί τους μια οκταμελής μπάντα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης(τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Αλέξανδρος Λιβιτσάνος(πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Παρασκευάς Κίτσος(μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης(πιάνο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο),Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Βαγγέλης Μαχαίρας(μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο), Νίκος Μέρμηγκας(λάφτα, λαούτο, μπουζούκι). Οι φωτισμοί είναι της Μαρίας Βενετάκηκαι ο σχεδιασμός ήχου του Χάρη Κρεμμύδακαι του Στρατή Καραδημητράκη, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκαν από κοινού η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Κότσιραςκαι η Λήδα Ρουμάνη.

Οργάνωση παραγωγής

Για την Ελευθερία Αρβανιτάκη: Λήδα Ρουμάνη – Ηχόχρωμα

Για τον Γιάννη Κότσιρα:  Menta Art Events, www.menta3.com