• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ /Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, 19.00
  • ΧΩΡΟΣ / Πλατεία Αγ Βλασίου, Δήμος Αχαρνών –

H μουσική μας ενώνει!

Με αυτό το μήνυμα η Δέσποινα Ολυμπίου θα συναντήσει τους φίλους της, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, στο Δήμο Αχαρνών και στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου!

Σημαντικές συνεργασίες, αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις και πέντε προσωπικά άλμπουμ αποτελούν εξαιρετικές συστάσεις. Πάει καιρός πολύς, που μας συστήθηκε η Δέσποινα κι έγιναν τα τραγούδια της ψίθυρος στο χείλη μας. Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει το «Βάλε Μουσική», «Να ’σουν Αλλιώς» ,«Θυμάμαι Όσα Είχες Πει», «Πες το Δυνατά» …Το «Αδυναμία» και το «Πάνω στην Αγάπη» που περιέχονται στο νέο της album «Μια στιγμή», που κυκλοφορεί από τέλη Νοεμβρίου, έχουν ήδη γίνει μεγάλες επιτυχίες και παίζονται σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας! Από αυτά τα δυο τραγούδια καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό album όπως ξεχωριστή είναι και η Δέσποινα Ολυμπίου.

Μαζί της θα είναι μια ομάδα εξαίρετων μουσικών : Γιώργος Ρετίκας (ενορχήστρωση, κιθάρα), Αντώνης Λίναρης (τύμπανα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), Κονταράτος Βαγγέλης (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Λιάκος (πλήκτρα).