• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ /Από 07/04/2009 έως 20/09/2009
  • ΧΩΡΟΣ / ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΔΡΑΜΑ, DRAMAICA FESTIVAL

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Κώστας Λειβαδάς μαζί με την παρέα τους φέτος το καλοκαίρι θα συναντήσουν τους φίλους τους, σε όλη την Ελλάδα. Σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με δικά τους τραγούδια, αλλά και άλλα πολλά, που αγαπούν και αγαπάμε!

Πιο ώριμοι και ενδιαφέροντες από ποτέ, παλαιοί γνώριμοι από το σχήμα του Νίκου Πορτοκάλογλου και συνδεδεμένοι με μεγάλες αγαπημένες επιτυχίες  παρουσιάζουν την  παράσταση-πάρτι  «Όλοι Λένε Ψέματα».

Παλιά και καινούργια τραγούδια δικά τους, αλλά και διασήμων συναδέλφων τους, θα ακουστούν για πρώτη φορά επί σκηνής. Ηλεκτρονικά βοηθήματα και εκπλήξεις φίλων με πρωτότυπα κείμενα γύρω από το ψέμα, που ανά πάσα στιγμή θα κλέβουν την παράσταση. Μαζί τους, καθόλου εκτάκτως μα προμελετημένα και συγκινησιακά φορτισμένα, η απαστράπτουσα Φαίη Ξυλά συγγενικό αίμα απ’ το χώρο της ηθοποιίας, συναντάει τον Κώστα και την Ανδριάνα, σαν άλλος ιεροφάντης για να βγάλει απ’ τα σκοτεινά περισσότερες αλήθειες μπροστά στα μάτια του κοινού. Ζήτω η υποκριτική, κάτω η υποκρισία!

Στην παρέα τους θα βρίσκονται οι μουσικοί : Σάκης Κατσάτσος (Μπάσο), Γιάννης Παπαναστασίου (Σαξόφωνο ), Βαγγέλης Τζάτσος (Κιθάρα), Τσίκο (Κρουστά).

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΔΡΑΜΑ, DRAMAICA FESTIVAL