• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ /Από 21/12/2007 έως 29/12/2007
  • ΧΩΡΟΣ / Συρμός, Κολωνού & Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο (δίπλα στο ΠΕΡΟΚΕ)

Λόγω της επιτυχίας των παραστάσεων, με χαρά σας ανακοινώνουμε πως θα μπορείτε να απολαύσετε τους Νίκο Ζιώγαλα, Οδυσσέα Τσάκαλο και Ζωή Παπαδοπούλου και μέσα στις γιορτές, πάντα στη μουσική σκηνή Συρμός!

Μετά τις τέσσερις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, ανανέωσαν το ραντεβού τους και θα βρίσκονται κοντά μας για ακόμη δύο σαββατοκύριακα : 21 – 22 & 28 – 29 Δεκέμβρη.

Όσοι δεν τους προφτάσατε… : Να η ευκαιρία!

Ο Νίκος από τη Βέροια, ο Οδυσσέας από την Αθήνα και η Ζωή από τη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν παρέα για 4 εμφανίσεις στο Συρμό. Θα παρουσιάσουν τραγούδια, σταθερούς συντρόφους στις περιπέτειές τους, από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και διασκευές τραγουδιών από όλη την Ελλάδα. Ο Νίκος Ζιώγαλας, αγαπημένος μας τραγουδοποιός με μεγάλες επιτυχίες (Σαν σταρ του σινεμά, Θα σου φανερωθώ, Πάρε με απόψε, Πέρασε η μπόρα), ο Οδυσσέας Τσάκαλος (ιδρυτικό μέλος των Φατμέ και δημιουργός επιτυχιών όπως Πες το κι έγινε, Σταδίου, Δεν πειράζει, Τι να του συμβαίνει) και η Ζωή Παπαδοπούλου (Αχ, και να σ’ είχα εδώ, ντουέτο με την Χάρις Αλεξίου) ξεκινούν τις εμφανίσεις τους με δυνατά τραγούδια και πάνω απ’ όλα με καλή διάθεση.