• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ /Από 26/02/2008 έως 04/03/2008
  • ΧΩΡΟΣ / Κύτταρο (Ηπείρου 48 και Αχαρνών), τηλ. 2108224134

H Aνδριάνα Mπάμπαλη και ο Γιώργης Xριστοδούλου μπαίνουν και πάλι στην κουζίνα και μαγειρεύουν μια ‘νόστιμη’ μουσική παράσταση, ικανοποιώντας και τον πιο δύσκολο καλοφαγά !

Μετά τις περσινές επιτυχημένες εμφανίσεις  τους, θα βρίσκονται και πάλι μαζί, αυτή τη φορά στο Κύτταρο: για δυο Τρίτες, 26 Φεβρουαρίου και 4 Μαρτίου, μία ολόφρεσκη νεανική και δροσερή μουσική παράσταση στην οποία είστε όλοι προσκεκλημένοι!

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου σας περιμένουν στην…κουζίνα τους, φλερτάροντας με το κίτς αλλά και μεταξύ τους, ανακατεύοντας μουσικά στυλ και δεκαετίες σε μία θεότρελλη  μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις!

Με τραγούδια από τους προσωπικούς τους δίσκους, αλλά και απρόσμενες επιτυχίες ελληνικές και ξένες, οι δυο τους, μας προσκαλούν σε ένα διαφορετικό party, σερβίροντας ένα ξεχωριστό μουσικό κοκτέιλ με latin – jazz διάθεση και happenings. O Nίκος Kαρβέλας και ο Φοίβος κάνουν παρέα στον Antonio Carlos Jobim, ο Σταμάτης Kραουνάκης στους Antique και ο Mάνος Xατζιδάκις στους Cure και τον Aπόστολο Kαλδάρα. Tραγούδια όπως «Όλα τα λεφτά», η «Συχνότητα», «H Λίζα και η κορνίζα», «Άμα θες να φύγεις φύγε», «Die for you» και πολλά άλλα χορεύουν στους ρυθμούς του swing, της bossa nova και του twist.

Oι βιντεοπροβολές της Mαρίας Σκόκα βάζουν ακόμα μια κίτς πινελιά στο πρόγραμμα που κάνει φινάλε με μπαλάντες της δεκαετίας του ´80 όπως το «Mπαράκι» του Πασχάλη ή το «Σ’αγαπώ» από την ταινία Λούφα και Παραλλαγή !

Στην παρέα τους θα βρίσκονται οι μουσικοί: Ακης Κατσουπάκης (πλήκτρα, ενορχήστρωση), Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα), Γιάννης Οικονομίδης (τρομπέτα), Βαγγέλης Τζάτσος (μπάσο, κιθάρα).