• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ /Από 21/09/2012 έως 24/09/2012
  • ΧΩΡΟΣ / στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Ο κήπος του Μεγάρου Μουσικής φιλοξενεί το www.tospirto.net που γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια με δύο μεγάλες συναυλίες. Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, δύο από τους πιο επιτυχημένους ερμηνευτές της νέας γενιάς παρουσιάζουν το ρεπερτόριο δύο κλασσικών του ελληνικού τραγουδιού.

Την πρώτη βραδιά (21/9) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδά, μοναδικά, Σταύρο Ξαρχάκο ενώ τη δεύτερη (22/9) ο Vassilikos θα μας ‘επανασυστήσει’ με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Οι δύο καλλιτέχνες, από τους σημαντικότερους εκφραστές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση/πρόκληση να διασκευάσουν δύο κλασικούς συνθέτες με μεγάλη ιστορία και πλούσιο ρεπερτόριο. Το αποτέλεσμα του εγχειρήματος θα το παρακολουθήσουμε στις συναυλίες που συνδιοργανώνουν το www.tospirto.net και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τραγούδια γνωστά, τραγούδια εμβληματικά που οι δύο καλλιτέχνες αγαπούν ιδιαιτέρως θα ερμηνεύσουν για πρώτη φορά παρουσιάζοντας τη δική τους εκδοχή σε ένα υλικό δικαιωμένο απ’ το χρόνο. Ένα παιχνίδι με το παρελθόν. Μια καινούργια μουσική ματιά σε ένα ρεπερτόριο συνδεδεμένο με τις μνήμες μας.

Κάθε συναυλία θα έχει και τους δικούς της guest τραγουδιστές.

Έναρξη προπώλησης: Τετάρτη 22 Αυγούστου. Οι τιμές των εισιτηρίων για τις συναυλίες είναι 10,00 (τιμή προπώλησης) και 12,00 (τιμή πόρτας).