ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ EINAI Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 2€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ
Προπώληση: 6€ μέχρι 15 Ιουνίου / 7€ από 15 Ιουνίου / Ταμείο: 8€

ΑΡΕΝΑ (ΟΡΘΙΟΙ) -Μπροστά στη σκηνή
Προπώληση: 12€ / Ταμείο: 14€

ΑΡΕΝΑ (ΟΡΘΙΟΙ)- Πίσω μέρος
Προπώληση: 10€ / Ταμείο: 12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

VivaKioskΣύνταγμα– Πλατεία Συντάγματος 4
Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων – Πειραιώς 100
, Αθήνα

Η μεγάλη συναυλία του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Με την υποστήριξη του ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ παρουσιάζει φέτος στις 4 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, τη συναυλία «ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ» στην οποία συμμετέχουν μεγάλοι Έλληνες Καλλιτέχνες.
Η φετινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕαφιερώνεται στον σημαντικότερο δημιουργό της ελληνικής λαϊκής μουσικής του 20ού αιώνα.
Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά θα γεμίσει με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του συνθέτη που κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για πάντα.
Στη συναυλία προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάραςπου θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλήςπου θα σκηνοθετήσει, καθώς και μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιούπου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Με εισιτήρια από 6€ και με ελάχιστη προσφορά €2 που θα μετατραπεί αυτομάτως σε τρόφιμα, θα έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη βραδιά και ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Θα είμαστε όλοι στο Καλλιμάρμαροστις 4 Ιουλίου.

Γιατί ο Βασίλης Τσιτσάνηςείναι η καρδιά του μουσικού μας πολιτισμού, είναι η φλόγα που μας ζεσταίνει και μας φέρνει κοντά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ 
Σκηνοθεσία:
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ
Παρουσίαση:
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ

 

Οργάνωση Παραγωγής:
Menta Art Events
www.menta3.com
2108617577