Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι κρατήσεις των θέσεων θα υλοποιηθούν με το πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής, με απόλυτο σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπίσει η Πολιτεία. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://booking.open1.eu/zografos-politismos   o κάθε ενδιαφερόμενος από το κινητό ή τον υπολογιστή του, μπορεί να δηλώσει την συμμετοχή στην αντίστοιχη συναυλία που επιθυμεί.

Όσοι δεν έχουν ηλεκτρονική πρόσβαση, μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους με επικοινωνία στο τηλέφωνο 211- 8002911 (ώρες 08.00-16.00).

Info: «Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου» – Γεωργίου Ζωγράφου 17 (είσοδος από πλατεία Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου)

Ώρες προσέλευσης στους χώρους των εκδηλώσεων: 20.15-20.45

Sitehttps://zografouculture.gr/ 

Facebookhttps://www.facebook.com/politismosathlitismoszografou

 YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCw7bo5XTCkpc2pxpmCE1Z3g

 

Τηλ. Γραφείου Διοργάνωσης Φεστιβάλ 210-7481396

Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από την Μαρίζα Ρίζου, όπως πάντα με αγάπη και τρέλα, γεμάτο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλαιότερα, καινούρια, διασκευές, πρόζα, αστείρευτη ενέργεια και φυσικά διάδραση!

Κιθάρες, πιάνο, Hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο «Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια», στο «Μηδέν», στο «Καίγομαι» και στο «Ζητάτε να σας πω», αλλά βέβαια και στο «Πετάω», στο «Πάμε μια βόλτα», στο «Είναι μικρή η ζωή», όπως και στα πιο καινούρια «Κάποιος να με σύρει», «Πάμε πιο πέρα» και «Πόσο βλάκας»..

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου σε συνέχεια της περσινής μας επιτυχημένης πολιτιστικής χρονιάς, τόσο οργανωτικά, όσο και πολιτιστικά φιλοξενώντας καλλιτέχνες και σχήματα που ανέδειξαν όχι απλά την ψυχαγωγία, αλλά και την αγωγή της ψυχής, ανακοινώνει την έναρξη του 2ου Ζωγράφου Summer Festival 2021.

Στην νέα μας προσπάθεια, τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και οι οδηγίες που είχε ορίσει το υπουργείο Πολιτισμού και σας ευχαριστούμε που όλοι μαζί κρατήσαμε τις αποστάσεις και μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές με ασφάλεια !

 

Ο θεσμός μας προκύπτει από έναν στρατηγικό σχεδιασμό όπου διέπεται από τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να μετασχηματίσουν μια πολιτιστική εκδήλωση, σε μια μουσική γιορτή με ταυτότητα μέσα από την ποικιλία συναισθημάτων που αποδίδει η μουσική γλώσσα. Επιθυμία μας είναι, το 2ο Ζωγράφου Summer Festival 2021 να λειτουργήσει ως σημείο συνάντησης και επαφής, για να αλληλοεπιδράσουμε εποικοδομητικά, με ασφάλεια και να υποδεχθούμε γιορτινά όλοι μαζί το καλοκαίρι!

 

Με μεγάλη χαρά και φέτος σας ανακοινώνουμε την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου με μια σειρά επιλεγμένων εκδηλώσεων, στη Βίλα Ζωγράφου και στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, όπου θα τηρηθούν εκ νέου τα πρωτόκολλα και οι οδηγίες που έχει ορίσει το Υπουργείο Πολιτισμού. Φέτος, σχεδιάσαμε μια νέα εμβόλιμη ενότητα που αφορά τους νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες. Δίνουμε την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν νέα παιδιά τις δημιουργίες τους σε μια διήμερη καλλιτεχνική ενότητα με την ονομασία :Youth Unit.