Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, όπως «Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» και πολλά άλλα.

Μια συναυλία, μια παράσταση γιορτή, με παλιά λαϊκά τραγούδια που αγαπήσαμε ξανά, μιας και η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου είναι από τις λίγες γυναίκες στιχουργούς η οποία κατάφερε οι στίχοι της να μείνουν αναλλοίωτοι, στο πέρασμα των χρόνων και να τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα.

Η στιχουργός που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων. Της οποίας αγαπήσαμε τα λόγια, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της.

Τη στιχουργό που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, μιας αυθεντικά λαϊκής φωνής. Οι στίχοι της Ευτυχίας είναι ποίηση και λαϊκή έκφραση συνάμα. Έρωτας και πόνος ταυτόχρονα! Και τα τραγούδια εκφράζουν τα συναισθήματα όλων των απλών ανθρώπων με λέξεις που μένουν για πάντα στην ψυχή μας.

Το πρόγραμμα της παράστασης έχει επιμεληθεί καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπούλου.

Εισιτήρια από το διαδίκτυο στη σελίδα tickethour.com.cy και από όλα τα ACS COURIERS.
Η συναυλία αρχίζει στις 20:00