• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ /Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019
  • ΩΡΑ /Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00 / Έναρξη: 22.00
  • ΧΩΡΟΣ /Lab Art - Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Βόλος
  • ΕΙΣΟΔΟΣ /Προπώληση Εισιτηρίων: 10,00€ / Γενική Είσοδος: 12,00€

Προπώληση:www.viva.gr/ 11876 / ΚαταστήματαWind/ SevenSpots

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την εμφάνιση του Christian Ronig στην Ελληνική μουσική επικαιρότητα, με τις τόσο χαρακτηριστικές του διασκευές σε λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, που μετέφρασε σε Αγγλικά και Γερμανικά, στο άλμπουμ του Greece Is Mine.

Ένας χρόνος με πετυχημένες εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία, μια πρόσκληση από τον Διονύση Σαββόπουλο για εμφανίσεις στο Άλσος και μια καθολική υποδοχή από κοινό και media.

Σε μία από τις πρώτες του εμφανίσεις για το 2019, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στο LabArtστον Βόλο, ο ChristianRonigθα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που δεν θα περιλαμβάνει μόνο τις ήδη γνωστές του διασκευές, αλλά και ακυκλοφόρητα Eλληνικά τραγούδια που μετέφρασε εν τω μεταξύ σε μια προσπάθεια να τα κάνει όχι μόνο δικά του, αλλά και διεθνή.

Τη λίστα των τραγουδιών που θα παρουσιάσει, εμπλουτίζει με επιλογές από LeonardCohenκαι άλλους αγαπημένους του δημιουργούς, αλλά και δικές του συνθέσεις, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Στην εμφάνισή του αυτή, όπως κάθε φορά, θα συνοδεύεται από εξαιρετικούς μουσικούς.

Γιάννης Αγγελόπουλος– τύμπανα

Παρασκευάς Κίτσος– μπάσο

Στέλιος Χατζηκαλέας– τρομπέτα