• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ /Από 18/02/2011 έως 06/03/2011
  • ΧΩΡΟΣ / Stage, Θεσσαλονίκη

Η Μουσική Σκηνή του Stage θα φιλοξενήσεις από τις 18 Φεβρουάριου τη καινούρια μουσική κωμωδία της Μπέσσυ Μάλφα με τίτλο “ΠΕΙΡΑΤΕΣ”.

Στις ζοφερές μέρες του 2011 η Ελλάδα βρίσκεται βυθισμένη σε οικονομική κρίση. Οι πιστοί υπάλληλοι του Stage βλέπουν απελπισμένοι τα άδεια ταμεία της επιχείρησης, όταν η διευθύντριά τους αποφασίζει να απολύσει έναν από τους υπαλλήλους. Τότε ξεσπάει ανταρσία. Μεταμορφώνουν το Stage σε πειρατικό καράβι, γίνονται οι ίδιοι πειρατές, δένουν τη διευθύντρια στην πλώρη και ξεκινούν να κουρσέψουν τα λιμάνια που θα τους οδηγήσουν στο θησαυρό που θα σώσει τη χώρα.

Είναι όμως τόσο πιστοί στο σκοπό τους? Μήπως στην πραγματικότητα το μόνο που θέλουν είναι να κρατήσουν το θησαυρό για τον εαυτό τους?

Ο Τζακ Σπάροου, ο Μπαρμπαρόσα και ο Μαυρογένης, διάσημοι πειρατές, με τη βοήθεια των μούτσων Τζιόβενου και Κακοφωνίξ, ετοιμάζονται να σαλπάρουν για τους ωκεανούς της διεθνούς οικονομίας αναζητώντας το θησαυρό που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο.

Μα πως βρέθηκε  στο πλήρωμα η όμορφη κόρη Κατρίνα και τι συμβαίνει με την γκουβερνάντα της. Πού έχασε το μυαλό του ο μούτσος Τζιόβενος? Το Εξκάλιμπερ είναι αυτό που κρατάει η Κυρά της θάλασσας? Πώς ο μούτσο Κακοφωνίξ βρέθηκε να τραγουδάει σε μεγάλη πίστα? Αυτό που πετάει από πάνω μας είναι η Τίνκερμπελ?

Μήπως κουνάει λίγο το καράβι μας?

Έρωτες, πάθη και μίση θα εκτυλιχτούν στο πλοίο και όλα αυτά υπό το άγρυπνο και πονηρό βλέμμα της Κυράς της Θάλασσας. Ένα μουσικό ταξίδι ξεκινάει και κορυφώνεται στο δικό μας λιμάνι, τον όμορφο Πειραιά! Tαξιδέψτε μαζί μας, γίνετε εσείς οι πειρατές, σε μια διαδραστική κωμωδία-show που οδηγείται σε μιάμιση ώρα ελληνικού γλεντιού.

Πρωταγωνιστούν: Θανάσης Δόβρης, , Μπέσσυ Μάλφα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ορέστης Τζιόβας, Ευτυχία Φαναριώτη, Γιώργος Χατζής και ο Βαγγέλης Γιαννάκης.

Συγγραφή – σκηνοθεσία: Μπέσσυ Μάλφα
Βοηθοί σκηνοθεσίας: Μαρία Σoλά
Χορογραφία: Αντώνης Λιβερόπουλος
Κοστούμια: Πάνος Σταυριανός
Φωτισμοί: Azaad Χαραλάμπους
Ενορχήστρωση, σύνθεση, διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Χατζής

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Παναγιώτης Αλεξίου (Μπουζούκι), Δημήτρης Δημόπουλος (Keyboards), Βαγγέλης Κονταράτος (Κιθάρα), Γιάννης Πλαγιαννάκος (Μπάσο),   Νίκος Χριστόπουλος (Drums), Χρήστος Ωραιόπουλος (Τρομπέτα / κρουστά).

Παραστάσεις: Από Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή& Σάββατο στις 23. 00 για λίγες παραστάσεις

Είσοδος 20€ με ποτό στο μπαρ, δεύτερο ποτό 10€
Τιμή φιάλης 150€ πλήρες. Δεύτερη φιάλη 100€
Μπουκάλι κρασί 75€

STAGE: 26ης Οκτωβρίου 27, 2310 566768